Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
Υποφέρεις από λιγούρες, χρόνια κόπωση ή εθισμό στη ζάχαρη; Ξυπνάς καμιά φορά το πρωί και νιώθεις ότι η μέρα που έρχεται είναι βουνό; Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού είναι κολλημένο σε μια τραμπάλα γλυκόζης.
Στο πρώτο της βιβλίο, το διεθνές μπεστ σέλερ η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΛΥΚΟΖΗΣ, η Τζέσι Ινσοσπέ μάς πρόσφερε ένα καινοτόμο πλαίσιο για να βελτιώσουμε τη γενική κατάσταση της υγείας μας μέσω διατροφικών συμβουλών. Τώρα, στη ΜΕΘΟΔΟ Glucose Goddess, μοιράζεται μαζί μας τον καλύτερο πρακτικό οδηγό για να ρυθμίσουμε τη γλυκόζη μας ώστε να βελτιστοποιήσουμε την υγεία και τη μακροζωί...
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας δεν είναι άλλο ένα βιβλίο μαγειρικής.
Είναι ένα βιβλίο γεμάτο πρακτικές συμβουλές που θα κάνει το παιδί να αγαπήσει την υγιεινή διατροφή μέσα από 30 συνταγές γεμάτες παιχνίδι, δημιουργικότητα και φαντασία!
Με περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια εμπειρίας κοντά στα παιδιά, η Μαρία Χολέβα βοηθά τους γονείς να «ξανασυστηθούν» με το μαγείρεμα των λαχανικών και να μάθουν στα παιδιά τους να επιλέγουν συνειδητά τα λαχανικά στην καθημερινή διατροφή τους.
Μέσα από πρωτότυπα πιάτα, δείχνει πώς η προετοιμασία ενός φαγητού μπορεί να είναι ένα δια...
"[...] Το βιβλίο αυτό δίνει με απλό και κατανοητό τρόπο βασικές γνώσεις για τις φυσικές τροφές και το σημαντικό ρόλο που παίζουν, τόσο στη διατήρηση όσο και στην αποκατάσταση της υγείας. [...]...
"Σήμερα που η διαφθορά και η κερδοσκοπία απειλούν να διαβρώσουν τα πάντα με αποτέλεσμα η ποιότητα της ζωής μας να υποβαθμίζεται διαρκώς και η ανθρώπινη ζωή να υπολογίζεται ως φθίνουσα αξία, η επανέκδοση του βιβλίου του Κώστα Μπαζαίου ""Αν ξέραμε τι τρώμε..."" είναι ανάγκη επιτακτική....
Η σύγχρονη αντίληψη περί σωστής και υγιεινής διατροφής αντικαθιστά τη παλιά και γνωστή διατροφική πυραμίδα με το πιάτο της διατροφής.
Ποίες κατηγορίες τροφών και με ποίες αναλογίες θα πρέπει να περιλαμβάνει το καθημερινό μας πιάτο;...
Η πρωτοποριακή έκδοση του βιβλίου «Μεσογειακές γεύσεις χωρίς γάλα, αυγό, σιτηρά (γλουτένη) και ξηρούς καρπούς» αποτελεί σημείο-σταθμό τόσο για αλλεργικούς, όσο και για τους επαγγελματίες υγείας ως εργαλείο για την καθοδήγηση ασθενών με τροφικές αλλεργίες ή δυσανεξίες.
Παράλληλα όμως αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για άτομα υγιή, για όσους δεν καταναλώνουν κατ’ επιλογήν τα συγκεκριμένα τρόφιμα (π.χ. χορτοφάγους) ή και για όσους πάσχουν από σύγχρονες χρόνιες παθήσεις, όπως Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου ΙΙ, καρδιαγγειακά νοσήματα, νευρομυϊκά προβλήματα κ.λπ., με προκλητικά νόστιμες συντ...